Gezocht! 4 proefpersonen die tegen zeer gereduceerd tarief de pilot van mijn nieuwe en unieke programma Sterk met Paardenkracht in 22 weken willen volgen!

Tijdens het traject gaan we vanuit onze welbekende systemisch-holistische werkwijze werken aan verlichting van de effecten van trauma, ontspanning van je algehele systeem en de gezondheid van jouw hersenen. Want wist je dat een breed scala aan ‘vage’ klachten (die echter wel enorme invloed op je hebben) door (een combinatie van) deze 3 factoren veroorzaakt kunnen worden? Denk bijvoorbeeld aan brainfog, onverklaarbare stemmingswisselingen, (sluimerende) depressie, chronische pijn, leer- en concentratieproblemen, angsten of aanhoudende innerlijke onrust.

Ik zet verschillende werkvormen en methodieken in, die er gezamenlijk voor zorgen dat je sterker, meer ontspannen en veerkrachtiger in het leven gaat staan, op jouw eigen plek. Uiteraard doen we dit samen met de paarden, want hun rol als gids daarbij is hierbij onvervangbaar!

Het programma bestaat uit de volgende elementen:

  • 8 systemisch-holistische sessies van ca. 90 minuten bij en met de paarden, hier op onze locatie.
  • 3 telefonische coachcalls, op momenten dat jij het even extra nodig hebt.
  • Het Sterk met Paardenkracht Werkboek, wat je tijdens die 22 weken doorloopt om jezelf zo optimaal mogelijk te ondersteunen.
  • Het Mindful Memories dagboek met Paardenkracht, om op een leuke manier jouw voortgang en gedachten bij te houden.
  • Een afsluitende follow-up coachcall, om het traject na te bespreken en eventuele laatste vragen te beantwoorden.

Als je deelneemt aan de pilot vul je ook twee keer een vragenlijst in (halverwege en na afronding van het traject). Op basis van deze vragenlijst kan ik het programma verder scherpstellen en ook kenbaar maken in de buitenwereld. Daarnaast wijd je een leuke post/blog aan jouw ervaringen op jouw social mediakanalen of blog na afloop.

Doel is om te starten in week 10 (de week van 4 maart) en de pilot af te sluiten in september (met inachtneming van de zomervakantie). In deze periode worden de live sessies periodiek ingepland, uiteraard in samenspraak met jou, en afgestemd op jouw specifieke proces.

De prijs van Sterk met Paardenkracht in 22 weken zal straks waarschijnlijk 1650 euro gaan bedragen. Je kan echter aan de pilot deelnemen voor 750 euro en dit mag je in 3 of 6 termijnen betalen (zodat het goed in te passen is in je maandelijkse uitgaven). Genoemde prijzen zijn inclusief BWT voor particulieren en exclusief BTW voor zakelijke klanten en bedrijven.

Belangrijk detail: omdat het een try-out betreft dien je volledig committed te zijn om het programma te volgen en uit te voeren zoals het bedoelt is. Ook als het even tegen zit! Dus ga voor jezelf vooraf even goed na of je je hier inderdaad aan kunt verbinden.

Interesse? Stuur dan een mail naar nelleke@parzival-paardencoaching.nl met daarin jouw motivatie. Doe dit uiterlijk 12 januari 2024. Mochten er meer dan 4 geïnteresseerden zijn dan verloot ik de plekken.