Misschien had je het al meegekregen: ons ontzettend lieve, geweldige (coach)paard Diaz heeft zaterdag 19 augustus vanuit volle gezondheid dunne darm koliek gekregen. Gelukkig waren we er vrijwel direct bij, mede daardoor is er geen schade aan de darm ontstaan, is de operatie voorspoedig verlopen en kon hij zonder verdere grote chirurgische ingrepen geholpen worden.

Het leek in eerste instantie goed te gaan met hem, maar in de loop van maandag kreeg hij diarree, was totaal in zichzelf gekeerd en wilde niks meer eten. Extra zorg was dus geboden en momenteel staat hij nog steeds op de intensive care. Gelukkig is zijn eetlust weer wat toegenomen, maar hij heeft het nog steeds erg moeilijk, zien we als we bij hem kunnen zijn, heel verdrietig…

We proberen hem tijdens die momenten zo goed moeilijk te steunen, en sturen de rest van de dag bovendien alle positieve energie die we hebben zijn kant op. Hij heeft de laatste jaren zo veel betekent voor ons en onze klanten, dus dat is wel het minste wat we voor hem kunnen doen…

Het kostenplaatje wat met deze gebeurtenis gepaard gaat, is door de complicaties natuurlijk heel anders geworden dan waar we van te voren rekening mee hadden gehouden en wat we hadden besproken met de dierenkliniek. En het komt er op neer dat we simpelweg hulp nodig hebben om één en ander rond te krijgen. Een redelijk gedeelte kunnen we gelukkig vanuit ons eigen spaarpotje betalen, en met een beetje geluk vergoed de verzekering ook een stukje. Maar dan blijft er nog steeds een aanzienlijk bedrag over wat binnen enkele maanden betaald zal moeten worden.

Diaz is hard aan het vechten om er bovenop te komen en wij doen er alles aan hem daarbij te helpen. Willen jullie misschien ook meehelpen?

Omdat hulp vragen voor mij niet zonder haken en ogen is, hebben we twee verschillende mogelijkheden bedacht.

De eerste is een mogelijkheid om een donatie te doen (dat kan ook anoniem).
Deze vind je hier >>

Daarnaast zijn we een helpactie gestart, waarbij ik streef naar een meer praktische balans tussen geven en ontvangen. Want misschien is er wel iets wat jij nodig hebt of graag wil doen of leren? Iets wat wellicht toch al in de planning lag? Als dat zo is, dan zou je ons enorm helpen door dat de komende maand aan te schaffen of in te plannen.

Speciaal voor deze gelegenheid heb ik een aantal items aangemaakt:

– 2 euro korting op de verzendkosten als je een Paardenkracht Coachtool besteld, met de code DIAZ-VZ-23 (wordt over-all verrekend in je winkelmand)

– 50% korting op de Online cursus Werken met chakra’s – Energie in balans bij mens en paard, met de code DIAZ-CC-23

– 50% korting op de Online cursus Paard & Burn-out, met de code DIAZ-PBO-23

– Een losse sessie systemisch-holistische paardencoaching van 1,5 uur voor het aangepast tarief van 121 euro

– De digitale kaartenset Paard & Tuin Harstahof (voor een meer symbolische bijdrage naar keuze)

– Een setje Filosofische Prikkelvragen met Paardenkracht als je je aanmeldt voor de Soul Retrieval met Paardenkracht op 2 september

Je kan natuurlijk ook deelnemen aan één van onze activiteiten die we de komende maand organiseren (op onze websites lees je er alles over) of een grafische opdracht laten verzorgen door Tante Pee, bijvoorbeeld m.b.t. jouw bedrijfsidentiteit en bijbehorende uitingen. Neem even contact op voor de mogelijkheden.

Elk bedrag en alle acties zijn welkom en worden ontzettend gewaardeerd!

Delen van onze acties zou natuurlijk ook geweldig zijn.

Wat je keuze of actie ook is: dank je wel. Voor het feit dat je ons volgt, voor jouw klant-zijn (nu of in het in het verleden) en/of je inschrijving voor onze nieuwsbrief. En duim je mee voor Diaz?

Lieve groet, Nelleke