Er is momenteel veel belangstelling voor het coachen bij stress, overspanning en burn-out en ook voor onze verdiepingsmodule Paard & Burn-out. Logisch, want het is één van de meest aanwezige dynamieken van onze tijd en veroorzaakt uitval op grote schaal: niet alleen werkgerelateerd, maar ook binnen het dagelijks (privé)leven, in alle lagen van de bevolking. Bovendien is het een thema wat nauw verbonden is met trauma en het systemisch-holistisch perspectief.

Heel belangrijk dus dat er in de breedte gekeken gaat worden naar het onderwerp en dat je vanuit burn-out naar inzicht in levenszin en duurzame verandering beweegt. En precies daarom organiseer ik deze zomer op 29 en 30 augustus eenmalig een tweedaagse intensive voor paardenprofessionals rondom dit thema!

Paard & Burn-out Pro
Coachen met paarden bij stress, overspanning en burn-out
Een tweedaagse intensive voor paardenprofessionals!

De online cursus Paard & Burn-out is een unieke verdiepingsmodule die jou als coach een effectief en onderbouwd stappenplan aanreikt om, samen met de paarden, aan de slag te gaan met coachees die kampen met stress, overspanning en burn-out. Het Werkboek Paard & Burn-out(de voorloper van de online cursus) en de online cursus worden inmiddels al door vele coaches ingezet.

Als jij echter nog een stapje verder wil gaan, dan heb je deze zomer de kans om mee te doen aan onze tweedaagse intensive! Deze training is een zeer waardevolle aanvulling op de online cursus. Je krijgt veel extra informatie aangereikt en we gaan een breed scala aan werkvormen in de praktijk bekijken en ervaren. Daarmee ben je dus zowel student als coachee, en werk je op twee fronten aan je eigen ontwikkeling. Bovendien wordt er verdieping gegeven aan de relatie mens-paard en de verbinding die we aangaan met hen tijdens ons werk.

Tijdens de dagen komen het volgende aan de orde:

Dag 1
• Korte introductie Stap 1 en 2
• Belang van ontspanning: hoofd, hart en buik op één lijn
• Lichaamsgericht (somatisch) werken
• Holistisch werken met de 5 lichamen
• Stress, overspanning en burn-out bekeken vanuit het systemisch perspectief
• Werken met de Paardenkracht Levensverhalen
• Bekijken en ervaren van diverse oefeningen

Dag 2
• Korte introductie Stap 3 en 4
• Stressregulatie en overlevingsmechanismen bij paarden
• Paarden ‘lezen’: signaalherkenning en communicatiesignalen in relatie tot stress en spanning
• Mogelijke overlap, interactie en uitwisseling rondom het thema binnen de relatie mens-paard
• (Preventieve) zelfzorg: werken met de signaallijsten en het Paard & Burn-out Actieplan
• Bekijken en ervaren van diverse oefeningen

Ik organiseer deze training dit jaar eenmalig, dus grijp je kans. Er is bovendien slechts plek voor 4 personen! Beide dagen starten we om 10.00 uur en sluiten we af rond 17.00 uur. Je ontvangt een certificaat van deelname.

Investering
Heb je de online cursus nog niet en wil je deze samen met de tweedaagse training aanschaffen? Dan betaal je 570 euro.

Heb je eerder geïnvesteerd in het Werkboek Paard & Burn-out (de voorloper van de online cursus) en wil je meedoen aan deze intensive? Dan bedragen de kosten 460 euro, en krijg je ook toegang tot de online cursus.

Zodra je betaling is ontvangen, krijg je toegang tot de online cursus. Fijnste is dat je de online training grotendeels doorlopen hebt voordat de tweedaagse training begint!

Heb je de online cursus al en wil je daar deze intensive aan toevoegen? Dan betaal je 420 euro.

Genoemde prijzen zijn inclusief btw voor particulieren en excl. btw voor bedrijven/zakelijke klanten. In je aanmelding kan je aangeven of je een factuur met btw wilt ontvangen of niet. Betaling in 2 of 3 termijnen is kosteloos mogelijk. Fijne lesmaterialen en een heerlijke vegetarische lunch op beide dagen zijn tevens bij de prijs inbegrepen.

Overnachten is mogelijk in de nabije omgeving, in één van de leuke accomodaties die Noord-Oost Friesland rijk is (suggesties op aanvraag).

Aanmelden kan via dit formulier >>