Paard & Systeem – Werkvormendag Paardenkracht Coachtools

Werkvormendag Paardenkracht Coachtools – Met actie Paardenkracht Werkvormenboek!

Tijdens deze gezellige en inspirerende dag maak je kennis met diverse werkvormen waarbij je de Paardenkracht Coachtools, zoals je die kunt vinden in onze webshop, kunt inzetten. Daarbij werken we vanuit Parzivals Paard & Systeem Methodiek®, die specifieke kernwaarden kent op het gebied van visie, houding, kennis & kunde, (dier)management en persoonlijke groei. Een ideaal moment om eens kennis te maken met deze Methodiek, en natuurlijk ook om nieuwe inspiratie op te doen w.b. het inzetten van de Paardenkracht Coachtools die jij misschien al in huis hebt!

Overweeg jij om de opleiding Coach Paard & Systeem te gaan volgen? Dan is deze dag een fijne vrijblijvende kennismaking met onze visie, locatie en werkwijze!

Kleine stukjes theorie worden afgewisseld met veel praktijkwerk bij en tussen de paarden. We maken er een actieve dag van, waarbij er mogelijkheden zijn voor intervisie en supervisie, zodat je in de breedte werkt aan jouw eigen ontwikkeling. Uiteraard komen er verschillende doelgroepen aan de orde en bovendien krijg je dat gave Paardenkracht Coachtools Werkboek mee naar huis, vers van de pers!

Tussen de middag serveren we een heerlijke vegetarische lunch. Er is tijdens deze dag ruimte voor maximaal 4 deelnemers.

Locatie: Paard & Tuin Harstahof in Ginnum
Kosten: 249 euro incl. BTW, lunch, diverse lekkere versnaperingen en dat gave Paardenkracht Coachtools Werkboek.
Maximaal aantal deelnemers: 6 personen

Je kunt jouw plekje reserveren door een ticket te kopen in de webshop of een mail te sturen naar nelleke@paardentuinharstahof.nl. Kostenloos afmelden kan tot 10 dagen voor aanvang van de activiteit. Overnachten in de nabije omgeving is mogelijk, informeer even naar de mogelijkheden!

Datum

sep 15 2023
Expired!

Tijd

De thee staan klaar vanaf 9.15 uur.
09:30 - 17:00

Locatie

Paard & Tuin Harstahof
Harstawei 18, 9174 GB Ginnum, Friesland

Organisator

Paard & Tuin Harstahof
Telefoon
+31 6 50627991
Email
nelleke@paardentuinharstahof.nl
Ga naar de bovenkant