Workshop Prikkel & Ontwikkel je Zintuigen

Tijdens m’n minivakantietrip besefte ik me, toen ik in ons tentje ’s ochtends vroeg naar alle geluiden lag te luisteren, dat mijn algehele zintuigelijke waarneming de laatste jaren enorm vooruit is gegaan. Ik was daarvoor vooral erg visueel ingesteld, maar als systemisch-holistisch coach is het van grote waarde (en eigenlijk onontbeerlijk) dat alle 6 zintuigen goed ontwikkelt zijn. Bovendien kan je bijvoorbeeld het reukvermogen ook nog eens heel goed inzetten als het gaat om ontspanning en ondersteunen van stressregulatie – vanaf 1 augustus begin ik zelfs met een trial op dit vlak, de Geurenmand!

Daarom leek het mij heel gaaf om een Masterclass te ontwikkelen die hier over gaat, want volgens mij kan elke paardenprofessional er iets mee. Je krijgt inspirerende achtergrondinformatie mee naar huis maar gaat vooral veel ervaren en oefenen. Een fijne dag dus voor jouzelf en je ontwikkeling als coach, maar ook om je nieuwbakken kennis mee te nemen en te gebruiken ten bate van je eigen klanten.

Doe je mee aan deze bijzondere dag? Zondag 11 september vindt de eerste editie plaats, en er is ruimte voor 2 tot 4 deelnemers.

Locatie: Paard & Tuin Harstahof in Ginnum
Wanneer: 11 september 2022 van 9.30 – 17.00 uur
Kosten: 210 euro incl. BTW, heerlijke lunch en diverse lekkere versnaperingen.
Aantal deelnemers: 4 personen (minimaal 2 personen)

Kostenloos afmelden kan t/m maandag 29 augustus 2022.

Overnachten in de nabije omgeving is mogelijk, informeer even naar de mogelijkheden.

Datum

sep 11 2022
Expired!

Tijd

De thee staan klaar vanaf 9.00 uur.
09:30

Locatie

Paard & Tuin Harstahof
Harstawei 18, 9714 GB Ginnum, Friesland

Organisator

Paard & Tuin Harstahof
Telefoon
+31 6 50627991
Email
nelleke@paardentuinharstahof.nl
Ga naar de bovenkant