Soul Retrieval met Paardenkracht

In deze krachtige Soul Retrievals met Paardenkracht krijg je een waardevol inkijkje in je on(der)bewustzijn en jouw plek binnen het grotere geheel. De paarden wijzen ons hierbij de weg: zij voelen als geen ander aan wat er in de onderlaag speelt en gaan hierover de communicatie met je aan op een open en oordeelloze manier. Wat ligt er aan pijn, maar ook innerlijke wijsheid opgeslagen? Wat zijn thema’s die aandacht mogen krijgen of heling nodig hebben? Welke delen van jezelf ben je misschien kwijtgeraakt en mag je gezond terugbrengen? Zijn er misschien invloeden vanuit je achtergrond die zich verankert hebben in jouw doen en laten en die aangekeken mogen worden?

Door de kracht van de kudde (die bestaat uit zowel je medecursisten als onze paarden) krijg je meer helderheid in deze onderwerpen, open je de deur om de verbinding met jezelf te herstellen of versterken en meer innerlijke rust te vinden. Maar ook om authentieker en vanuit essentie in contact te komen met je omgeving, of bijvoorbeeld je eigen paard(en) en andere dieren!

Alle informatie over de Soul Retrievals vind je hier >>

 

Enkele reacties van deelnemers die hebben meegedaan aan eerdere Soul Retrievals:

‘Dank je wel Nelleke voor de inzichten die ik vandaag heb gekregen. Fijn hoe de paarden mee hebben geholpen daarbij’.

‘Wow, wat een bijzondere middag op een heel mooie en fijne plek! Dank je wel voor de inzichten, fijne manier van coachen samen met de paarden. Heel waardevol!’

‘Wat een fijne dag was dit! Ik heb erg genoten, van de dag en de energie die er in de kudde is. Dank je wel voor de kundige begeleiding’.

‘Bedankt voor de fijne middag. Het heeft me veel waardevolle inzichten gegeven’.

‘Dank je wel Nelleke, voor deze inspirerende en inzichtgevende middag. Er heeft zich iets aangediend wat aandacht nodig heeft. Ik neem mijn essentie met me mee en zal alert zijn op de spirit die boodschappen brengt’.

‘Lieve Nelleke, wat fijn om hier bij jou en de paarden te zijn! Tussen de paarden heb ik een mooie beweging gemaakt in balans tussen geven en nemen. Heel veel dank!’

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

jun 16 2024

Tijd

De thee staan klaar vanaf 12.45 uur.
13:00

Locatie

Paard & Tuin Harstahof
Harstawei 18, 9174 GB Ginnum, Friesland
Categorie

Organisator

Paard & Tuin Harstahof
Telefoon
+31 6 50627991
Email
nelleke@paardentuinharstahof.nl
Ga naar de bovenkant