Najaars Soul Retreat – Paardenkracht Levensverhalen

SOUL RETREAT – PAARDENKRACHT LEVENSVERHALEN | Tijdens deze Soul Retreat gaan we op zoek naar jouw ware, innerlijke kern. Naar je zuivere intuïtie, je creativiteit, je kracht en je wilde natuur. Naar je scheppende vermogen en diep verankerde innerlijke wijsheid.

Je wordt uitgenodigd om met andere ogen kijken naar jezelf en naar alles wat je bij je draagt, op alle lagen van zijn. Daarbij vormen Paardenkracht Levensverhalen én de wijsheden die opgeslagen liggen in mythen, sprookjes en verhalen, zoals in het boek ‘De Ontembare Vrouw’ van Clarissa Pinkola Estes, de rode draad. En uiteraard werken we buiten, in de natuur, met en bij de paarden.

De dag wordt afgesloten met een fijne sessie yoga in de natuur. Daarmee proberen we datgene wat zich eerder heeft aangediend te integreren en verder te laten beklijven.

Tijdens de Soul Retreat is er plek voor 4 personen en krijgt iedereen echt de ruimte om zichzelf te (her)ontdekken op een manier die voor ieder van ons passend is. Het feit dat je jouw reis samen met gelijkgestemden maakt, zorgt daarbij absoluut voor een extra dimensie. Coaching en systemische begeleiding met paarden, energetisch lichaamswerk, meditatie/mindfulness en yoga (wederom verzorgd door Attie van IYD) zijn de werkvormen waar we gebruik van maken.

De dag in de basis bij uitstek geschikt voor vrouwen die zich afgesneden voelen van hun eigen natuur, vastgelopen zijn in hun hoofd of moeizaam een plekje kunnen vinden in deze wereld. Maar uiteraard zijn mannen die zich aangesproken en/of uitgenodigd voelen ook van harte welkom. De balans tussen mannelijke en vrouwelijke krachten is immers voor ieder van ons relevant en actueel.

Je hoeft het boek niet gelezen te hebben om mee te kunnen doen. Aan het einde van de dag krijg je het boek ‘De ontembare vrouw’ (Engelse editie) mee naar huis en daarnaast mag je natuurlijk gebruik maken van alle mooie werkmaterialen. Ervaring met paarden en yoga is niet noodzakelijk. Tussen de middag serveren we een heerlijke vegetarische lunch.

Meedoen? Tickets zijn te bestellen in de webshop!

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

sep 03 2022

Tijd

De thee staan klaar vanaf 9.00 uur.
09:30 - 17:30

Locatie

Paard & Tuin Harstahof
Harstawei 18, 9714 GB Ginnum, Friesland
Categorie

Organisator

Paard & Tuin Harstahof
Telefoon
+31 6 50627991
Email
nelleke@paardentuinharstahof.nl
Ga naar de bovenkant