NIEUWS & UPDATES

Cursusweekend Paard & Welzijn

FYSIEKE, MENTALE EN ENERGETISCHE ONDERSTEUNING VOOR PAARDEN | Begeleid jij mensen met de hulp van paarden en heb je dierwelzijn hoog in het vaandel staan? Dan mag je deze cursus niet missen!

Door deel te nemen aan dit cursusweekend dompel jij je twee dagen helemaal onder in praktische en effectieve methoden om je paard mentaal, fysiek en energetisch te ondersteunen in zijn werk als coach- of therapiepaard. Daarnaast doe je waardevolle kennis op waarmee jij de signalen van je paard nog beter leert begrijpen en krijg je verschillende invalshoeken aangereikt hoe je dit kunt interpreteren naar je client toe. Door het weekend heen werken we bovendien aan jouw intuïtieve ontwikkeling en aan het thema ‘verbinding’ in het algemeen, zodat ook de mens niet vergeten wordt.

Verdiepend en verrijkend op alle vlakken! En gezien de actualiteit van dit thema een onderwerp waar je beslist niet meer omheen kunt.

Alle informatie en tickets vind je hier. Kan je alleen meedoen aan één van beide dagen? Neem dan even contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Datum

mei 28 2022
Expired!

Tijd

De thee staan klaar vanaf 9.00 uur.
09:30 - 17:00

Locatie

Paard & Tuin Harstahof
Harstawei 18, 9714 GB Ginnum, Friesland
Categorie

Organisator

Paard & Tuin Harstahof
Telefoon
+31 6 50627991
Email
nelleke@paardentuinharstahof.nl
Ga naar de bovenkant