Bekijk onze Online Masterclasses!

In deze Masterclasses krijg je veel waardevolle informatie aangereikt wat betreft dynamieken die kunnen spelen bij mens, paard en binnen de relatie mens-paard. Je kunt de Masterclasses afzonderlijk bekijken, maar als serie sluiten ze ook heel goed op elkaar aan en bieden je een ‘bigger picture’. Let wel: dit zijn geen online workshops of webinars, maar online classes waarin kennisoverdracht en verkrijgen van nieuwe inzichten centraal staan! Daarbij is de inhoud gebaseerd op mijn persoonlijke visie en ervaring. Tijdens de Masterclasses ga je ook enkele oefeningen doen en krijg je, waar mogelijk, werkvormen aangereikt die aansluiten bij coaching en begeleiding binnen het betreffende onderwerp. Je kunt kijken in je eigen tijd: nadat je bestelling is afgerond ontvang je binnen 24 uur jouw persoonlijke inloggegevens. De Masterclasses staan na registratie een maand lang (30 dagen) tot je beschikking.

Stress, Overspanning & Burn-out

In deze online Masterclass neem ik je mee in de wereld van stress, overspanning & burn-out. Daarbij kijken we naar dynamieken die spelen bij de mens, leg ik een link naar het wezen ‘paard’ en kijken we binnen deze context ook naar de relatie mens-paard. Je krijgt veel waardevolle informatie aangereikt, maar gaat ook oefeningen doen en krijgt een aantal werkvormen mee die je kunt gebruiken voor jezelf en/of je cliënt of klant. Duur: ca. 60 minuten.

Ik wil deze Masterclass bekijken

Angst & Overleven

In deze Masterclass ga ik het hebben over de situatie dat spanning en druk heel groot worden en er de respons ‘angst’ op volgt. Dat kan namelijk diepgaande gevolgen hebben die doorwerken in het gehele systeem. Hoe kan je die gevolgen herkennen, en wat kan je er mee doen als je er mee te maken krijgt binnen begeleidingssituaties? We kijken daarbij naar de mens, het paard en de relatie mens-paard en je krijgt veel waardevolle informatie aangereikt. Bovendien ga je wederom een paar oefeningen doen en krijg je een aantal ademoefeningen mee die je straks kunt gaan inzetten. Duur: ca. 80 minuten.

Ik wil deze Masterclass bekijken

Het systemisch perspectief

Deze Masterclass is gericht op het herkennen van systemische invloeden bij de mens, het paard en binnen de relatie mens-paard. Je krijgt veel waardevolle informatie aangereikt, niet alleen over het systemisch perspectief en interne processen, maar ook de uitwerking van systemische dynamieken binnen de uitwisseling en interactie tussen mens en paard. Bovendien doe je verschillende oefeningen die je inzicht en begrip vergroten. Duur: ca. 105 minuten.

BESCHIKBAAR VANAF VRIJDAG 25 NOVEMBER

Ik wil deze Masterclass bekijken
KLIK HIER ALS JE ALLE MASTERCLASSES WILT BEKIJKEN!