Workshop Paardenkracht Levensverhalen – België

WORKSHOP PAARDENKRACHT LEVENSVERHALEN | Tijdens deze inspirerende Workshop voor (paarden)coaches (op de mooie locatie van E-Qi Sense in Poppel) gaan we aan de slag met Paardenkracht Levensverhalen. Je krijgt diverse mooie werkvormen aangereikt waarbij je dit spel kunt inzetten, en dat combineren we met een stuk energetisch lichaamswerk en intuïtieve ontwikkeling. Zodoende doe je niet alleen een schat aan nieuwe vaardigheden en inspiratie op, maar werk je ook intensief aan je eigen ontwikkeling. Zodat je een nog krachtiger en authentieker levenshouding gaat ontwikkelen: als mens en als coach.

We werken vanuit een systemische en holistische visie, o.a. met chakra’s en alle lagen van zijn, en gaan op zoek naar verbinding en bewustwording rondom jouw levensthema’s. Daarbij kijken we ook naar de schaduwen die je tijdens dit proces wellicht tegenkomt (of tegengekomen bent). Het uiteindelijke doel is het ervaren van harmonie, waarbij energie kan stromen en alles er mag zijn zoals het zich aandient. Zonder dit te veroordelen of te willen veranderen. Oftewel, het aanvaarden van de werkelijkheid met alles wat daar bij hoort. Deze Workshop is daarvoor een prima startpunt, waar vanuit je jezelf weer verder kunt gaan ontplooien. De paarden spelen uiteraard een belangrijke rol tijdens deze dag.

Locatie: Steenweg Baarle 63, Poppel
Wanneer: donderdag 11 augustus 2022 van 9.30 – ± 17.00 uur
Kosten: 265 euro excl. BTW (BTW wordt verlegd bij deelnemers uit BE met een ondernemersnummer)
Aantal deelnemers: 4 personen

Kostenloos afmelden kan t/m vrijdag 22 juli 2022.

Aanmelden kan via dit formulier. Toekennen van beschikbare plekken gaat op volgorde van aanmelden. Mocht er grote belangstelling zijn, dan wordt er een tweede dag georganiseerd.

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

aug 11 2022

Tijd

De koffie en thee staan klaar vanaf 9.00 uur.
09:30 - 17:00

Locatie

E-Qi Sense
Steenweg Baarle 63, Poppel BE
Categorie

Organisator

Paard & Tuin Harstahof
Telefoon
+31 6 50627991
Email
nelleke@paardentuinharstahof.nl
Ga naar de bovenkant