VOL – Dagtraining Verdiepingsmodule Paard & Burn-out

Door te investeren in de online cursus Paard & Burn-out inclusief de individuele training, krijg je niet alleen een kant en klare methodiek in handen om cliënten te coachen die kampen met (overmatige) spanning en uitputting, maar dompel jij je helemaal onder in dit onderwerp.

Het is een actueel thema: tegenwoordig lopen meer en meer mensen tegen negatieve stress of een burn-out aan. Het werken met paarden is dan bij uitstek geschikt om aan de slag te gaan. Ik heb zelf twee keer te maken gehad met overspanning en burn-out (de eerste keer toen ik 19 was) en beide keren gemerkt hoe de paarden, zowel individueel als in de kudde, me hierbij op een eenvoudige maar o zo effectieve manier konden ondersteunen. Niet alleen tijdens het herstel, maar ook zeker preventief. Door mijn eigen ervaringen heb ik grote affiniteit gekregen met het onderwerp en ben mezelf verder gaan verdiepen in methoden om het thema stress & burn-out, samen met de paarden, te kunnen benaderen.

Het basisprogramma Paard & Burn-out bestaat uit 4 stappen, die in meerdere sessies over een langere periode kunnen worden opgepakt. Alle stappen worden begeleid door uitgebreide, verdiepende achtergrondinformatie en diverse oefeningen, welke je direct kunt inzetten. Tijdens de training oefenen we met de diverse activiteiten, gaan we nog wat dieper in op de theorie in en werk je bovendien aan je eigen ontwikkeling als mens en professional.

Inschrijven voor de online cursus kan via deze link >>

Interesse in de aanvullende individuele training? Neem dan even contact met me op!

Datum

apr 01 2023
Expired!

Tijd

Inclusief heerlijke vegetarische lunch
10:30 - 16:00

Locatie

Paard & Tuin Harstahof
Harstawei 18, 9714 GB Ginnum, Friesland

Organisator

Paard & Tuin Harstahof
Telefoon
+31 6 50627991
Email
nelleke@paardentuinharstahof.nl
Ga naar de bovenkant