Start Opleiding Coach Paard & Systeem

Maak het verschil! Word Coach Paard & Systeem PPeSM®!

Voel jij het verlangen om cliënten vanuit een nieuwetijdsvisie op een diepere lagen en vanuit een breed perspectief te begeleiden? En kijk je er bovendien zelf naar uit weer een stap vooruit te maken, als mens en als professional? Word Coach Paard & Systeem PPeSM®!

In 2024 starten we de derde leergang en dompel je je in 9 maanden helemaal onder in systemisch-holistisch begeleiden van mensen, sámen met paarden en de kracht van de kudde. Deze sensitieve dieren beheersen namelijk als geen ander de kunst van uitwisseling en interactie en zijn daardoor bij uitstek geschikt om ons als gids bij te staan.

Het vertrekpunt binnen de opleiding is systemisch werk zoals we dat tegenwoordig kennen (oorspronkelijk ontwikkeld door Bert Hellinger). Van daaruit groei je door naar een alomvattende systemisch-holistische werkwijze: een persoonlijke, eigentijdse en authentieke manier van begeleiden die gericht is op sensitiviteit, intuïtie, natuur en het ‘grotere geheel’ (wat wij als mens zijn en waar we deel van uitmaken). Je leert dus werken met het gehele systeem, vanuit verbinding en essentie.

Parzivals Paard & Systeem Methodiek® vormt de onderlegger van de opleiding. Deze methodiek is door mijzelf ontwikkelt en kent specifieke kernwaarden w.b. visie, houding, kennis & kunde, management & beheer en persoonlijke ontwikkeling. Zo ga jij een persoonlijk kader schetsen, een ondergrens waar vanuit je gaat werken, op jou eigen, authentieke manier. Na afronding heb je de jaren erna mogelijkheid om van Level 1 door te groeien naar Level 2 of 3.

Er is veel aandacht voor lichaamsgericht (somatisch) werken binnen de opleiding, en we onderzoeken een diversiteit aan menselijke systemen en dynamieken. We gaan daarnaast de diepte in m.b.t. het paard als collega: nieuwetijds kennis en kunde op het gebied van aard, welzijn, verbinding en gezondheid m.b.t. onze geweldige collega’s vormen een zeer belangrijk onderdeel van onze methodiek en dus ook de opleiding!

De Leertrajecten van de vorige jaren zaten vol en de derde leergang Coach Paard & Systeem PPeSM® start op 22 januari 2024 met toegang tot de Online Leeromgeving. Bij grote belangstelling worden er twee groepen gevormd (eentje met praktijkdagen op zaterdag en de andere op vrijdagen, bij je aanmelding kan je aangeven welke groep je voorkeur heeft).

Alle informatie over deze unieke en inspirerende opleiding vind je hier >>

Wil je overleggen over de mogelijkheden of heb je specifieke vragen? Plan dan een persoonlijk (telefonisch en kostenloos) Q&A-gesprek in >>

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

jan 22 2024

Tijd

12:15

Locatie

Paard & Tuin Harstahof
Harstawei 18, 9174 GB Ginnum, Friesland

Organisator

Paard & Tuin Harstahof
Telefoon
+31 6 50627991
Email
nelleke@paardentuinharstahof.nl
Ga naar de bovenkant