NIEUWS & UPDATES

Opstellingen met Paardenkracht voor ondernemers

Of je nu een eenpitter bent of leiding geeft aan meerdere werknemers, deze dag is voor jou als je alle goedbedoelde strategieën en formules even achter je wilt laten en open staat om te ervaren wat er werkelijk speelt, in de onderlaag, in het hier en nu. Samen met de paarden maken we het onzichtbare zichtbaar door middel van een systemisch-holistische opstelling. Wist je bijvoorbeeld dat dynamieken vanuit persoonlijke systemen (van zowel jezelf als je eventuele werknemers) doorwerken in je bedrijf? En dat er binnen elke onderneming ook sprake is van behoeften rondom binding, ordening en balans, net als binnen je familiesysteem? Je gaat gegarandeerd met nieuwe inzichten en vernieuwde inspiratie naar huis!

Dus ben jij ondernemer en loop je binnen dit professionele stuk van het leven tegen vraagstukken of uitdagingen aan waar je niet verder mee lijkt te komen? Ontdek welke (verborgen) dynamieken een rol spelen in jouw ondernemerschap!

Opstellingen met Paardenkracht voor Ondernemers bestaat uit een fijne praktijkdag hier op onze locatie. Tijdens deze bijzondere dag doen we gezamenlijk een aantal ontspannings- en bewustwordingsoefeningen en werken we daarnaast concreet met de vraagstukken van 3 ondernemers, samen met de paarden. De overige deelnemers dienen daarbij als toeschouwer en (waar nodig) representant (ook dat is beide zeer waardevol).

Je hebt daarmee de mogelijkheid om je aan te melden als inbrenger van een vraagstuk (maximaal 3 personen) of als toeschouwer/representant (maximaal 4 personen). Kosten voor het inbrengen van een vraagstuk bedragen 210 euro incl. BTW. Wanneer je je aanmeldt als toeschouwer/representant is jouw investering 90 euro incl. BTW. Vegetarische lunch en thee, water en lekkere versnaperingen zijn bij deze investering inbegrepen.

De eerstvolgende Opstellingendag met Paardenkracht voor Ondernemers is op zaterdag 22 april 2023 (aanvang 9.30 uur).

Wil je niet wachten, werk je liever niet in een groep of komt deze datum je niet uit? Maak dan een afspraak voor een individuele Opstelling met Paardenkracht.

Alle informatie en mogelijk om je aan te melden vind je hier >>

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

apr 22 2023

Tijd

De thee staan klaar vanaf 9.15 uur.
09:30

Locatie

Paard & Tuin Harstahof
Harstawei 18, 9714 GB Ginnum, Friesland

Organisator

Paard & Tuin Harstahof
Telefoon
+31 6 50627991
Email
nelleke@paardentuinharstahof.nl
Ga naar de bovenkant