Masterclass Paardenkracht Coachtools | LOCATIE WAPENVELD

MASTERCLASS PAARDENKRACHT COACHTOOLS | Tijdens deze Masterclass gaan we aan de slag met de Paardenkracht Coachtools en tegelijkertijd werk je intensief aan je eigen ontwikkelingsproces doordat je zowel zelf coacht als gecoacht wordt. Een waardevolle dag op diverse vlakken!

We werken met het Paardenkracht Gevoelswoordenspel, de Coachkaarten, de Paardenkracht Emotiekaarten, de Systemische Prikkelvragen en de Paardenkracht Reflectiekaarten. We onderzoeken diverse werkvormen, deze kan je vervolgens 1 op 1 inzetten bij je eigen cliënten, binnen verschillende doelgroepen, of ombouwen naar een eigen werkvorm.

Zoals altijd werken we met een kleine groep zodat er alle tijd en ruimte is om iedereen de persoonlijke aandacht te geven die nodig is. Tussen de middag serveren we een (h)eerlijke vegetarisch lunch en uiteraard staan er de hele dag diverse andere lekkere versnaperingen voor je klaar. Ook krijg je een mooi werkboek mee naar huis.

Locatie: Equi Guidance | Wapenvelderkerkweg 18, 8191 KL Wapenveld
Wanneer: Zondag 12 december 2021 van 10.00 – 17.00 uur
Kosten: 275 euro incl. BTW, heerlijke lunch, diverse lekkere versnaperingen en werkboek
Aantal deelnemers: 4 personen (minimaal 3 personen)

Kostenloos afmelden kan t/m maandag 29 november 2021. Tickets zijn te reserveren in de Webshop.

LET OP: DEZE ACTIVITEIT VINDT PLAATS OP EEN EXTERNE LOCATIE!
Omdat het reizen naar het noorden van Nederland voor sommige mensen toch wat te ver is, heb ik de afgelopen maanden gekeken naar opties om op een externe locatie een editie van de diverse Masterclasses en Verdiepingsmodules te organiseren. Inmiddels heb ik er een hele fijne plek gevonden, een plek waar paardwelzijn prioriteit heeft en er mooie faciliteiten zijn om de dagen door te brengen, bij Equi Guidance in Wapenveld.

Om te kijken of het werkt zoals ik in gedachten heb, organiseer ik deze trialversie van de Masterclass Paardenkracht Coachtools aldaar. Er is plek voor 4 deelnemers en het beloofd, net als de voorgaande editie een prachtige en intensieve dag te worden! Alle benodigde informatie over deze Masterclass en de locatie ontvang je na aanmelding.

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

dec 12 2021

Tijd

De thee staan klaar vanaf 9.30 uur.
10:00 - 17:00

Locatie

Equi Guidance
Wapenveld

Organisator

Parzival Paard & Coaching
Telefoon
+31 6 50627991
Email
nelleke@parzival-paardencoaching.nl
Ga naar de bovenkant