Samen groeien we verder!

Paard & Tuin Harstahof

Vergroot je kennis

Verruim je visie

Verdiep je verbinding

Verrijk je leven

Nieuwetijds leven & werken met paarden

Maak het verschil!

Bij Paard & Tuin Harstahof zijn we volledig gericht op het algeheel welzijn van mens en (coach)paard. Mijn missie is dan ook om de wereld een stukje mooier, fijner en veiliger te maken voor alles wat leeft. Een wereld waarin mens, dier en natuur niet alleen evenwichtig kunnen bestaan maar ook harmonieus samen-zijn en samenwerken. Daarbij leven en werken we vanuit Parzivals Paard & Systeem Methodiek®, gebaseerd op de systemisch-holistische overtuiging dat alles in verbinding staat met elkaar en invloed op elkaar heeft.

Opleiding & Training

We organiseren kwalitatieve en inspirerende educatieve activiteiten rondom paardencoaching, systemisch-holistisch werk, paardentaal en paardnatuurlijk leven, vanuit Parzivals Paard & Systeem Methodiek®. Je kunt ook investeren in één van de fijne coachtools en paardvriendelijke producten uit de webshop! Zodat je niet alleen als mens maar ook als professional verder kan groeien, en meer beleving en verdieping gaat ervaren in je vak.

Paardnatuurlijk leven & werken

Wij leven en werken vanuit soortspecifieke behoeften van onze paarden. Daarom hebben we een gezonde, inspirerende en natuurlijke leefomgeving gecreëerd voor Diaz, Bowie en Jarno en staat hun welzijn altijd voorop. Ook onze andere dieren proberen we een zo natuurlijk mogelijk leven te bieden, met een scherp oog voor vrijheid, persoonlijkheid en verbinding.

Ontspanning & Persoonlijke groei

Je kan bij ons terecht voor kwalitatieve systemisch-holistische coaching en begeleiding met paarden, zowel individueel als in groepsverband. Daarbij werken we vanuit Parzivals Paard & Systeem Methodiek®. Op die manier gaan we op zoek naar nieuwe bewegingen, balans en harmonie. We organiseren bovendien Soul Retrievals met Paardenkracht, waarbij het werken met paarden gecombineerd wordt met inner journeying en mindfulness, en Opstellingen met Paardenkracht voor ondernemers.

Je bent van harte welkom!

Aankomende activiteiten

Dit zijn de eerstvolgende activiteiten in Paard & Tuin Harstahof…

Geen evenementen gevonden!